Το προφίλ της εταιρίας


Η επιχείρησή μας ιδρύθηκε το 1998 με βασικό σκοπό την ενημέρωση, υποβοήθηση και ενθάρρυνση των εκπαιδευτικών στην αποτελεσματική χρήση και αξιοποίηση των εργαστηριακών υλικών, οργάνων και συσκευών στα πλαίσιο της διδασκαλίας των Φυσικών Επιστημών και της Τεχνολογίας, καθώς και των συμβατικών και σύγχρονων εποπτικών μέσων διδασκαλίας.

Αλλά και για τα παιδιά και τους μαθητές διαθέτουμε εκπαιδευτικά / επιστημονικά παιχνίδια καθώς και υλικά για μικροκατασκευές στα πλαίσια του μαθήματος της Τεχνολογίας. Η εμπειρία και η διάθεσή μας για να τους βοηθήσουμε είναι δεδομένη. Σε γενικές γραμμές:

Επιδιώκουμε την άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση των εκπαιδευτικών και των σχολικών τους μονάδων σε ό,τι έχει σχέση με την εποπτική διδασκαλία των Φυσικών Επιστημών και της Τεχνολογίας.

Διαθέτουμε εκπαιδευτικά όργανα, εργαστηριακές συσκευές, όργανα μέτρησης, συσκευές προβολής διαφανειών, προβαλλόμενο υλικό, έτοιμα παρασκευάσματα μικροσκοπίου, χάρτες, εκπαιδευτικές και επιστημονικές αφίσες, αναλώσιμα, ανταλλακτικά συσκευών, εκπαιδευτικά παιχνίδια, πλήρης και αυτόνομες εκπαιδευτικές σειρές με εποπτικό υλικό και διδακτικές οδηγίες.

Αντιπροσωπεύουμε Ελληνικές και ξένες εταιρίες με πολύχρονη εμπειρία στην κατασκευή και τη διάθεση πιστοποιημένων εποπτικών μέσων διδασκαλίας και πειραματικών / εργαστηριακών οργάνων και συσκευών.

Αναλαμβάνουμε τη συντήρηση και αποκατάσταση βλαβών σε εργαστηριακές συσκευές και εκπαιδευτικά όργανα, το σχεδιασμό πρότυπων διδακτικών μοντέλων καθώς και την οργάνωση των εργαστηριακών σας χώρων.

Εγγυόμαστε για την καλή λειτουργία των συσκευών και τη συντήρησή τους, τη διαρκή παρακαταθήκη ανταλλακτικών και το κυριότερο για την τεχνική, διδακτική και επιστημονική τους υποστήριξη.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία με σκοπό την άμεση, ειλικρινή και αποτελεσματική εξυπηρέτησή σας.